Blogging in Bahasa Malaysia

Ok, here goes…

Sebenarnya dah lama nak try ni. Eeee… sounds funny. Oops! Kena cuba gak, blog dalam BM. Bulan Merdeka katakan… eh, apa yang hang gelak-gelak tu? Hehehe..

Hari ni memang pelik sikit. Dah la aircond kat opis ni sejuk giler. Maximum overdrive… Tapi boleh tahan lagi. Cuma bulan puasa nanti memang torture; sure rasa lagi sejuk.

Walawe.. susah la macam ni. Tak tau apa nak tulis dalam BM. Rasa kekok yang amat sangat, nak ‘expressi dirimu’ pun susah. Baik tak payah kot! Oklah, i’ve had enough. Time to be normal again! Phew…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s